Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

Завершуються роботи з упорядкування кладовищ до поминальних днів

Наближаються поминальні дні… Підрядна організація завершує роботи з прибирання територій кладовищ у м. Українка та в селах громади. Вивезено сухе гілля та сміття, старі пластикові вінки та квіти.

Упорядковано міжквартальні доріжки, завезено чорнозем на території «старого» та «нового» кладовища м. Українка. Відповідні роботи з благоустрою розпочались задовго до поминальних днів, аби встигнути навести лад на всіх 13-ти кладовищах громади.

Виконано величезний об’єм роботи, вивезено тони сміття, то ж звертаємось до жителів громади з проханням не залишати відходи на територіях кладовищ і не створювати хаотичних звалищ, а викидати в контейнери для ТПВ. Долучились до упорядкування місць вічного спокою і самі жителі громади – прибрали території, пофарбували огорожі та висадили квіти на могилках рідних і близьких.

Варто відзначити ініціативних жителів с. Трипілля, які виявили бажання упорядкувати кладовище на Дівич-Горі власними силами. Комунальними службами були надані ємності для збору відходів.

Впорядкування території «Верхнього» кладовища с. Трипілля взяв у свої руки депутат С. Сутковий, який об’єднав людей та надав власну техніку для проведення необхідних робіт. Такі дії ще раз доводять, що громада – це наш спільний дім, а ми всі – його господарі.

До слова, днями у с. Трипілля перед входом на цвинтар буде влаштовано шлагбаум, з метою недопущення в’їзду автотранспорту безпосередньо до самих могил. Пам’ятаймо про правила безпеки та про те, що кладовища – не місце для роз’їздів на автомобілях.

Також просимо громаду не приносити на цвинтарі штучні квіти – пластик становить загрозу для довкілля! Краще висадити барвінок, незабудки чи ірис. Або принести у знак вшанування пам’яті померлого живі квіти.

Не забуваймо й про правила безпеки:

не створюйте скупчення людей на кладовищах і в храмах;

не ігноруйте сигнал „Повітряної тривоги“;

дотримуйтесь правил пожежної безпеки, особливо при використанні свічок.

Бережіть себе і своїх близьких!

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено